Tilitoimisto Yli-Rahko Oy, Auktorisoitu talloushallintoliiton jäsen
Yritys Ajankohtaista Yhteystiedot Ota yhteyttä

Sähköinen taloushallinto
Kirjapito
Palkkahallinto
Tilinpäätökset
Verosuunnittelu

Kirjanpito Vantaa

Kirjanpito Vantaalla onnistuu Tilitoimisto Yli-Rahkolta vankalla ammattitaidolla ja asiantuntemuksella. Olemme erikoistuneet erityisesti yritysverotukseen ja tarjoammekin palveluitamme pääasiassa Vantaan ja sen lähialueen erikokoisille yrityksille. Tilitoimistomme sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja pihastamme löytyy ilmaisia autopaikkoja asiakkaillemme. Räätälöimme palvelumme aina palvelemaan mahdollisimman hyvin kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita.

Peruskirjanpitopalvelu sisältää itse kirjanpidon lisäksi arvolisäveron laskennan. Laajemmassa mitassa se voi sisältää myös myynti- ja ostoreskontrapalvelut. Myyntireskontrapalveluun voidaan sisällyttää myös laskutus. Asiakkaan tilatessa meiltä ostoreskontrapalvelut voimme hoitaa asiakkaan puolesta myös ostolaskujen maksamisen.

Tilikausi päättyy aina tilinpäätökseen. Pidämme tilinpäätöksen yhteydessä asiakkaan kanssa tilinpäätöspalaverin, jossa käymme yhdessä läpi tilinpäätöksen eri seikat ja katsomme, miltä yrityksen tilanne kokonaisuudessaan näyttää. Tutkimme esimerkiksi, miltä asiakkaan liikevaihdon kehitys vaikuttaa ja arvioimme liiketoiminnan kannattavuutta. Käymme läpi myös verotukseen liittyvät asiat ja peilaamme sitä siihen, miltä yrityksen tulevaisuus näyttää. Samalla arvioimme taseesta yrityksen maksukykyisyyttä sekä muut tärkeät tunnusluvut. Tutkimme myös yrityksen historiaa ja sen kehitystä. Tilinpäätöksen jatkeena tulee verotus. Teemme yrityksesi veroilmoituksen ja arvioimme seuraavan vuoden ennakkoverotuksen. Asiakkaan niin halutessa voimme pitää myös kesken tilikauden sen hetkisestä tilanteesta vastaavia välipalavereita, joissa käymme läpi osan tai kaikki tilinpäätöspalaverin asioista.

Kirjanpito Vantaa - yksilöllistä palvelua

Asiakkaanamme sinulla on yrityksessämme oma yhteyshenkilösi. Tämän lisäksi myös yksi tai kaksi muuta henkilöä hoitaa yrityksesi asioita, jolloin he kaikki tuntevat yrityksesi asiat hyvin. Näin voimme varmistaa, että esimerkiksi lomien aikana ja yllättävien tilanteiden varalta meillä on paikalla aina joku, joka tuntee Sinut ja yrityksesi asiat.

Tilitoimistomme on aloittanut toimintansa jo vuonna 1977. Meillä on edelleen asiakkaita, jotka ovat olleet asiakkaitamme yrityksemme perustamisesta lähtien. Se, jos mikä, on osoitus osaamisestamme ja toimintamme luotettavuudesta. Olemme keskittyneet tarjoamaan palveluitamme Vantaan ja sen lähialueen liikeyrityksille. Emme tarjoa tilitoimistopalveluita asunto-osakeyhtiöille tai maatalousyrittäjille. Näille aloille ovat omat asiantuntijansa.

Ota yhteyttä Tilitoimisto Yli-Rahkoon niin saat varmasti osaavan ja palvelevan kumppanin hoitamanaan yrityksesi kirjanpidolliset asiat. Meiltä saat kirjanpidon lisäksi muut tilitoimistopalvelut kuten palkanlaskennan, sähköisen taloushallinnon ja osto- sekä myyntireskontrapalvelut

Kirjanpito Vantaa - Tilitoimisto Yli-Rahko, ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

 

Tilitoimisto Yli-Rahko Oy, Horsmakuja 10, 01300 Vantaa, puh. (09) 836 2120, fax (09) 836 21220

Rekisteriseloste Kirjanpito Vantaa | Tilitoimisto Vantaa | Sähköinen taloushallinto
Taloushallintoliitto Tilitoimisto Yli-Rahko Oy