Tilitoimisto Yli-Rahko Oy, Auktorisoitu talloushallintoliiton jäsen
 Yritys Ajankohtaista Yhteystiedot Ota yhteyttä
Sähköinen taloushallinto
Kirjapito
Palkkahallinto
Tilinpäätökset
Verosuunnittelu

Tilitoimisto Vantaa - ammattitaitoista palvelua

Tilitoimisto Yli-Rahko on yrityskirjanpitoon erikoistunut tilitoimisto Vantaan Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisäksi pihastamme löytyy ilmaisia autopaikkoja asiakkaillemme. Tarjoamme palveluitamme erikokoisille Vantaan ja sen lähialueen liikeyrityksille. Palveluihimme kuuluvat joustavat kirjanpitopalvelut, palkanlaskentapalvelut, reskontrapalvelut, laskutuspalvelut ja sähköinen taloushallinto. Räätälöimme palvelupaketit aina asiakkaiden tarpeita vastaaviksi.

Yli-Rahkon tilitoimisto on perustettu jo vuonna 1977. Osa asiakkaistamme on ollut mukana alkutaipaleeltamme lähtien, mikä on osoitus tyytyväisistä asiakkaista. Olemme olleet Suomen Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen jo vuodesta 1985. Jäsenyys vaatii meitä raportoimaan toimintamme liitolle kahden vuoden välein. Viiden vuoden välein työmme laatu tarkastetaan liiton toimesta paikan päällä toimistossamme, jotta asiakkaamme voivat luottaa saamansa palvelun laadukkuuteen.

Tilitoimisto Yli-Rahkolta saat monipuoliset palvelut

Palvelukonseptiimme kuuluu vähintään kerran vuodessa pidettävä palaveri asiakkaan kanssa. Palaverissa katsomme vastaavatko nykyiset palvelut edelleen asiakasyrityksen tarpeita. Tarpeen mukaan sopimuksiin tehdään asiakkaan haluamia muutoksia. Asiakkaamme toiveiden mukaan voimme sopia tapaamiset useamminkin. Näillä vuosittaisilla palavereilla varmistamme, että asiakkaamme saa parasta mahdollista ja tarkoituksenmukaista palvelua.

Jos et vielä ole asiakkaamme ja etsit osaavaa ja palvelevaa tilitoimistoa, ota meihin yhteyttä. Aloitamme sopimalla tapaamisen, jossa käymme läpi mitä tarpeita asiakkaalla on. Jos tarpeet vastaavat sitä, mitä meillä on tarjota, teemme tarjouksen. Hyväksyttyäsi tarjouksen teemme siitä kirjallisen toimeksiantosopimuksen, jossa käydään läpi sovitut palvelut ja kummankin osapuolen vastuut. Jos olette jo toisen tilitoimiston asiakas, sovimme palveluiden siirtoajankohdasta vanhalta tilitoimistolta meille. Samalla sovimme, kuka toimii yhteyshenkilönänne yrityksessämme. Tavoittelemme aina pitkää yhteistyötä uuden asiakkaan kanssa, koska se on molemminpuolinen etu. Ajan kuluessa asiakas tulee meille yhä tutummaksi, minkä ansiosta pystymme palvelemaan häntä yhä paremmin. Tekemämme toimeksiantosopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia.

Meiltä saat myös palkkahallinnon palvelut

Yli-Rahkon tilitoimisto palvelee asiakkaitaan myös palkanlaskennassa. Palkkahallintoon sisältyy paljon byrokratiaa, jonka tunteminen ja hoitaminen voi olla haastavaa. Siihen kuuluu paljon raportointia ja erilaisten hakemusten täyttämistä esimerkiksi Kelalle. Jos yrityksellä on työsuhteessa olevia työntekijöitä, tulee raportteja lähettää useammalle eri viranomaistaholle, esimerkiksi työterveyteen liittyen. Myös työehtosopimukset voivat aiheuttaa yrittäjälle päänvaivaa. Työehtosopimuksiin liittyvät yksityiskohdat saattavat olla monimutkaisia ja vaikeaselkoisia. Voimme auttaa yritystäsi niin palkanlaskentaan liittyvien raporttien ja hakemusten täyttämisessä kuin myös työehtosopimusten hallinnassa.

Ota yhteyttä tilitoimistomme asiantuntevaan henkilökuntaan niin autamme mielellämme oikeiden palveluiden valinnassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

 

Tilitoimisto Yli-Rahko Oy, Horsmakuja 10, 01300 Vantaa, puh. (09) 836 2120, fax (09) 836 21220

Rekisteriseloste Kirjanpito Vantaa | Tilitoimisto Vantaa | Sähköinen taloushallinto
Taloushallintoliitto Tilitoimisto Yli-Rahko Oy