Kattavat kirjanpitopalvelut Vantaalta

Ota yhteyttä

Tilitoimisto Yli-Rahko Oy tarjoaa kattavat kirjanpitopalvelut asiakkaille Vantaalla ja lähialueilla. Kuukausittaisen kirjanpidon lisäksi voimme hoitaa myös myynti- ja ostoreskontran.

Kirjanpito tarpeidesi mukaan

Teemme yrityksesi kirjanpidon lakien ja hyvän kirjanpitotavan mukaan, tarkasti ja luotettavasti. Ammattitaitoiset kirjanpitäjämme kirjaavat liiketoiminnan tapahtumat huolellisesti ja järjestelmällisesti, jotta sinulla on aina ajantasainen kuva yrityksesi taloudellisesta tilanteesta.

Voimme räätälöidä kirjanpitopalveluiden sisällön tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi tallentaa tositeaineistosi suoraan järjestelmäämme. Kirjanpidon lisäksi laadimme tilinpäätöksen ja veroilmoituksen sekä voimme halutessasi huolehtia palkanlaskennasta ja erilaisista viranomaisilmoituksista. Tarjoamme asiakkaillemme myös veroneuvontaa. Autamme sinua ymmärtämään verolainsäädäntöä ja käyttämään sitä hyödyksesi.

Kysy lisätietoja

Myyntireskontran hoitaminen

Palveluihimme kuuluu myyntireskontran hoitaminen. Varmistamme, että saat kotiutettua saatavasi ajallaan ja että pysyt perillä avoimista myyntisaatavista ja niiden eräpäivistä. Myyntireskontran avulla pystyt tunnistamaan mahdolliset maksuviivästykset nopeasti ja ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin.

 

Ota yhteyttä ja jätä myyntireskontra meidän huoleksemme. Kerromme mielellämme lisää yrityksesi tarpeisiin räätälöitävistä palveluistamme.

Ostoreskontra ja laskujen maksatus

Voit katsoa laskuja ja hyväksyä ne sähköisesti taloushallinnon järjestelmässä. Automatisoidulla laskujen kierrätyksellä voit lyhentää laskujen tarkastukseen ja hyväksyntään kuluvaa aikaa. Maksatukseen lähetys onnistuu helposti hiiren klikkauksella. Halutessasi voit ulkoistaa laskujen maksatuksen meidän hoidettavaksi. Sähköisen järjestelmän käyttöönottoon liittyy aina kattava perehdytys, jolla pääset alkuun.

Jos saat vielä laskuja paperisena, ei sekään ole ongelma. Mobiilisovelluksemme avulla voit hoitaa laskut ja kuitit kirjanpitoon liitettäväksi missä ja milloin vain ilman skannausta.

Sähköinen taloushallinto