Helppoa sähköistä taloushallintoa Vantaalta

Ota yhteyttä

Vantaalla sijaitseva Tilitoimisto Yli-Rahko tarjoaa käyttöösi sähköisen taloushallinnon työkalun. Autamme helpottamaan laskujen käsittelyä ja taloudenhoitoa. Palvelemme asiakkaita etenkin Vantaalta ja lähialueilta, mutta sähköisten järjestelmien avulla pystymme auttamaan yrityksiä myös muualla Suomessa.

Säästä aikaa sähköisellä taloushallinnolla

Sähköistetty taloushallinto helpottaa laskujen käsittelyä ja yrityksen talousasioiden hoitamista. Se antaa mahdollisuuden hoitaa talousasioita paikkaan ja aikaan katsomatta. Kaikki tiedot löytyvät helposti yhdestä paikasta ja niihin pääsee käsiksi tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.

Voit itse valita, haluatko liittää sähköiseen taloushallintoon ainoastaan ostolaskutuksen, myyntilaskutuksen vai molemmat. Yhteistä sähköistä järjestelmää käytettäessä työnjako voidaan aina sopia asiakaskohtaisesti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Eroon paperilla lähetettävistä laskuista

Nykyään monet ostajat haluavat ottaa vastaan ainoastaan sähköisiä laskuja.

Paperisen laskun tulostaminen, kuorittaminen ja postittaminen on usein aikaa vievää, ja paperin arkistoimisessa on oma vaivansa. Kannattaisiko sinunkin toimittaa yrityksen laskut sähköisesti?

 

Autamme sinua huolehtimaan laskutuksesta mahdollisimman paperittomasti sähköisen myyntireskontran avulla. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Käsittele laskut paikasta riippumatta

Avullamme voit siirtyä vastaanottamaan ostolaskut sähköisesti. Näin saat laskun suoraan taloushallinnon järjestelmään, jossa voit käsitellä sen omalla laitteellasi itsellesi sopivana ajankohtana ja sopivassa paikassa.

 

Voimme automatisoida ostolaskujen käsittelyn, eli yrityksesi ei tarvitse enää kierrättää paperisia laskuja pöydältä toiselle. Sähköisessä taloushallinnon ohjelmassa lasku etenee tarkastajalta hyväksyjälle ja maksatukseen vain muutamilla napinpainalluksilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuoliset tilitoimiston palvelut

Saat yritykseltämme monipuoliset tilitoimiston palvelut. Taloushallinnon lisäksi voimme huolehtia puolestasi kirjanpidosta, palkkahallinnosta, tilinpäätöksestä ja viranomaisilmoituksista esimerkiksi verottajalle. Palvelumme kattaa myös esimerkiksi veroneuvonnan ja neuvonnan yritysmuutoksiin liittyvissä tilanteissa.

 

Tutustu myös muihin palveluihimme ja kysy lisää! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kirjanpitopalvelut