Osaava kumppani palkkahallintoon Vantaalla

Ota yhteyttä

Tilitoimisto Yli-Rahko Oy:stä saat kokeneen ja asiansa osaavan kumppanin palkkahallintoon. Huolehdimme puolestasi palkanlaskennasta, maksatuksesta ja esimerkiksi viranomaisilmoituksista. Palvelemme asiakkaita Vantaalta käsin.

Varmuutta palkanlaskentaan

Palkanlaskenta kannattaa ulkoistaa asiansa osaaville tekijöille. Lainsäädäntö ja esimerkiksi työehtosopimukset muuttuvat jatkuvasti, joten ulkopuolinen osaaja tuo palkanlaskentaan helppoutta ja varmuutta.

Tarjoamme käyttöösi palkanlaskennan erityisosaamista. Sillä aikaa, kun me huolehdimme palkanlaskennan rutiineista tarkasti, voit itse keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen ja kehittämiseen. Sinun ei myöskään tarvitse sitoa yrityksesi omia henkilöstöresursseja palkanlaskentaan.

Palkkahallinnon palveluihimme kuuluvat:

  • palkanlaskenta

  • palkkojen maksatus

  • kertyvän lomapalkkavelan laskenta

  • palkkalaskelmien lähetys työntekijöille

  • ammattiliittojen jäsenmaksujen ja ulosottojen pidätykset

  • palkkahallinnon tulorekisteri-ilmoitukset viranomaisille

  • muut viranomaisilmoitukset.

Kysy lisätietoja

Sähköistetty palkanlaskenta

Voimme huolehtia sekä yrityksen kirjanpidosta että palkkahallinnosta nykyaikaisten sähköisten järjestelmien avulla. Teemme palkkalaskelmat ja huolehdimme palkanmaksusta järjestelmän avulla. Sinä puolestasi saat kaikki palkkatiedot heti nähtäväksesi. Voit tarkistaa hyväksyntää odottavat palkat ja maksetut palkat, ja esimerkiksi palkkalaskelmat ja palkkakuitit löytyvät helposti yhdestä paikasta. 

 

Jos olet vasta siirtymässä sähköiseen taloushallintoon, me autamme sinua. Voimme olla mukana käyttöönoton kaikissa vaiheissa.

Sähköinen taloushallinto

Palvelua erikokoisille yrityksille

Pystymme hoitamaan monenkokoisten yritysten palkkahallintoa. Meiltä löytyy runsaasti kokemusta eri toimialojen yrityksistä erityispiirteineen. Käytämme sujuvasti useita palkanlaskennan ohjelmistoja.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Räätälöimme mielellämme yrityksesi tarpeisiin sopivan palkkahallinnon ja taloushallinnon kokonaisuuden. Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake