Asiantuntija-apua yritysverotukseen Vantaalta

Ota yhteyttä

Tilitoimisto Yli-Rahko Oy palvelee Vantaalta käsin yrityksiä kautta Suomen. Saat meiltä asiantuntija-apua yritysverotukseen, yrityksen perustamiseen ja yritysmuutoksiin.

Yrityksen perustaminen

Yritystoimintaa käynnistävän on päätettävä esimerkiksi sopivasta yhtiömuodosta ja laadittavaa yrityksen perustamiseen liittyviä asiakirjoja. Tilitoimistomme auttaa sinua esimerkiksi toiminimen tai osakeyhtiön perustamisessa sekä yritystoiminnan käynnistämiseen liittyvissä käytännön asioissa.

 

Monet tekijät vaikuttavat sopivan yhtiömuodon valintaan. Näitä ovat esimerkiksi yrityksen perustajien lukumäärä, liiketoiminnan laajuus, alkupääoman tarve ja verotus. Pitkästä kokemuksestamme on apua päätöksenteossa! Kerromme, mitkä ratkaisut sopivat parhaiten tilanteeseesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhtiömuodon muutoksen ja muut yritysmuutokset

Autamme asiakkaita yritystoiminnan nivelkohdissa. Meiltä löytyy runsaasti asiantuntemusta esimerkiksi yritysmuodon muutokseen ja sukupolven vaihdokseen liittyviin kysymyksiin. Voimme konsultoida myös muun muassa yrityskauppoihin liittyvissä kysymyksissä.

 

Muutokset kannattaa valmistella huolellisesti. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin tehdään se yhdessä!

Järkevää verosuunnittelua

Autamme sinua optimoimaan yrityksen ja yrittäjän kokonaisveroasteen. Käymme sekä yrityksesi että henkilökohtaisen verotuksesi kokonaisvaltaisesti läpi.

Tarvittaessa voimme ehdottaa esimerkiksi yritysmuodon muutosta. Voit säästää rahaa hyödyntämällä asiantuntemustamme myös oikaisuvaatimusten ja verovalitusten tekemisessä.

Kysy lisätietoja

Yritysten ja yrittäjien veroilmoitukset

Laadimme yritysten ja yrittäjien veroilmoitukset. Verolaskennan avulla pystyt varautumaan mahdollisiin jäännösveroihin ja palautuksiin jo hyvissä ajoin. Saat myös tietää ajoissa, jos maksamasi veroennakot eivät riitä. Olemme yrityksesi tukena myös verotarkastusten yhteydessä.

 

Tutustu myös sähköisen taloushallintoon, kirjanpitoon, palkkahallintoon ja tilinpäätöksiin liittyviin palveluihimme ja ota yhteyttä!