Tilinpäätökset ammattitaidolla Vantaalla ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Tilitoimisto Yli-Rahko Oy:ssä yrityksesi kirjanpito ja tilinpäätös ovat ammattilaisten käsissä. Hoidamme kaiken lakien mukaisesti, virheettömästi ja ajallaan. Tilitoimistomme palvelee Vantaalla.

Tilinpäätökset tarkasti

Tilikauden päätteeksi yrityksen on laadittava määrämuotoinen raportti, tilinpäätös, yrityksen tuloksesta ja taloudellisesta asemasta. Tilinpäätöstä koskevat määräykset riippuvat esimerkiksi yhtiömuodosta ja yrityksen koosta.

 

Tilinpäätös kannattaa laatia huolellisesti, sillä se antaa virallista tietoa yrityksestä sen sidosryhmille. Lisäksi siitä johdetaan tiedot veroilmoitukseen. Laadimme tilinpäätöksesi tarkasti voimassaolevien lakien ja hyvän tilinpäätöstavan mukaisesti. 

Kysy lisätietoja

Kirjanpito tilinpäätöksen perustaksi

Tilinpäätös perustuu kirjanpidon tarjoamiin tietoihin. Hoidamme yrityksen koko kirjanpidon tarkasti, tarpeidesi mukaan räätälöitävänä pakettina. 

 

Saat käyttöösi kuukausittaiset raportit, joiden avulla pysyt selvillä yrityksesi taloudellisesta tilanteesta läpi vuoden. Halutessasi autamme sinua siirtymään sähköiseen taloushallintoon. Helppokäyttöisten taloushallinto-ohjelmien avulla voit seurata yrityksesi talouslukuja ja hoitaa talousasioita silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Lue lisää kirjanpitopalveluista

Lukuja päätöksenteon tueksi

Tarjoamme sinulle tarkat luvut yrityksen taloudesta ja tarvittaessa myös apua lukujen tulkitsemiseen. Kirjanpito ei ole pelkästään välttämättömyys, vaan voit hyödyntää sitä toimintasi suunnittelussa. Kirjanpidon avulla yrityksen johto voi tehdä parempia päätöksiä ja seurata päätöksiin liittyvien toimenpiteiden tuottamia tuloksia.

Kysy lisätietoja

Kustannuspaikkalaskentaa kannattavuuden seuraamiseksi

Kirjanpitoon voi sisältyä kustannuspaikkaseuranta, joka kertoo esimerkiksi yrityksesi tuotteiden ja työkohteiden kannattavuuden. Voimme seurata kustannuspaikkoja kuukausittain, tilinpäätöskausittain tai yli tilikausien.

 

Voimme seurata kirjanpidon yhteydessä myös joustavasti toimipaikkoja, osastoja, tuotteita ja työkohteita. Ota yhteyttä, niin sovitaan yrityksellesi sopivasta kokonaisuudesta!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake